Skip to main content
Show DJ

Show DJ

DJ-orientert underholdning med liveartister, skreddersydde konsepter, produksjon, spillelister, scene, lyd og lys.

Show DJ

Vi kan levere leverer DJ-orientert underholdning med liveartister, skreddersydde konsepter, produksjon, spillelister, scene, lyd og lys. Musikere, dansere og djs med mange års erfaring i underholdningsbransjen som er godt kjent i både inn- og utland.

Prikken over i'en

Våre DJs er profesjonelle og har lang og bred erfaring.
De sørger for god stemning og danseglede på ethvert party for alle aldersgrupper og alle typer arrangement. Musikken som spilles vil variere ettersom hvilken type DJ som er på deres arrangement. Vi vil velge den DJ som passer deg og ditt behov. Sammen med DJ kan du få musikere på scenen samt dansere.

Noen konsepter
Dancing Disco Ball = DJ's spiller ny og gammel disco med vokalister og live instrumenter. Discoball danserne kan også bookes til andre konsepter.
Soul City = DJ's spiller lounge, soul, funk, soulful house og nu disco med vokalister og live instrumenter.
Urban Sounds = DJ's spiller r&b, hip hop, break beats og andre urbane lyder med MC's og live instrumenter. Vi jobber med Norges beste turntablists (scratche dj's), human beatboxers og breakdancere.
Wild Wild West = Dj's spiller redneck og cowboymusikk med dansere i wildwest antrekk. Banjo og andre live instrumenter sørger for fest.
Ritmo De La Noche = DJ's spiller salsa, afro og søramerikanske rytmer sammen med live instrumenter. Sambaladies og Show de Vida sørger for et forrykende danseshow.

PartyFix har alt utstyret du trenger for å sette sammen et arrangement. Vi leverer lys, lyd og bilde. I tillegg til å være utstyrsleverandører er vi også rådgivere som lytter til dine behov. Dette for best mulig å hjelpe deg til å få det til å fungere innenfor dine rammer.

Ta kontakt i dag